Direct naar de inhoud

Achter de schermen bij JONGCD&V: Een dag van Maryam Jamshid

Zeven op Zeven

2 juni 2011

 

Gisteren hebben we op het wekelijkse nationaal bureau de reclamebeelden voor de Zomerunief gepresenteerd en de reacties waren zeer enthousiast. Sinds een aantal maanden ben ik de vertegenwoordiger van een ambitieus Limburg in het nationaal bureau van JONGCD&V. Omringd door een groep jonge christendemocraten doe ik enorm veel ervaring op waardoor ik nieuwe kansen krijg binnen de partij. Zo mag ik deze zomer de werkgroep Zomerunief trekken.

Het tweede weekend van september (9-11 september) bestormen we Antwerpen, met een bende ge├źngageerde jongeren (18-25 jaar). De begeleidende werkgroep die ik mag voorzitten, bestaat alvast uit creatieve JONGCD&V’ers uit alle hoeken van Vlaanderen. Met een mix van jong geweld en ervaren politici zorgen we voor een goedgevuld weekend met inhoudelijk sterke activiteiten en de nodige ontspanning. Het is een politieke initiatie waarbij alle niveaus van de Belgische politiek aan bod komen met een gemeenteraadsspel, een bezoek aan het Vlaams Parlement en een lunch met Europarlementairen. Na een aperitief op een exclusieve locatie ontdekken we Antwerpen by night.

Antwerpen, the place to be! Ook voor een flinke dosis Christendemocratie. Spreek kennissen, zonen, dochters, de jonge politieker in spe van de buren,… aan en verwijs hen voor meer info naar www.jongcdenv.be.

 

Maryam Jamshid
Nationaal bureaulid JONGCD&V
Studente Rechten Universiteit Hasselt
 

Ps: snel nog even reclame maken voor onze ZomerBBQ. Alle JONGCD&V’ers zijn 2 juli meer dan welkom op de ZomerBBQ te Aalst! Vlug inschrijven is de boodschap.
 

Labels: Bercy Slegers Zeven op Zeven

Reageer

Uw e-mailadres wordt nooit publiek gemaakt.
Reacties met reclame, spam of scheldpartijen worden verwijderd. Gelieve enkel te reageren op dit onderwerp, gebruik voor algemene vragen onze contactpagina.

© CD&V  —  Wetstraat 89, 1040 Brussel  —  tel: 02 238 38 11  —  info@cdenv.be